Brommerverzekering vergelijken

Bromfietsverzekering vergelijken loont!

Snel en gemakkelijk de verzekering voor je bromfiets vergelijken

In Nederland is het verzekeren van je bromfiets een wettelijke verplichting. Zodra je een kenteken op naam heeft, moet de brommer minimaal WA verzekerd worden. Met verschillende verzekeraars kan het een uitdaging zijn om de juiste te vinden, die voldoet aan je wensen maar tegelijkertijd ook een scherpe premie biedt.

Goed advies

Onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis en ervaring in het verzekeren van brommers. Of je nou een bromfiets hebt die 45 km/uur gaat, of een snorfiets, elke bromfiets is bij ons te verzekeren. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen.

Wil je liever een vrijblijvende offerte voor je brommerverzekering? Ook dat is uiteraard mogelijk bij ons. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen een werkdag een passend aanbod op je mail.

Offerte bromfietsverzekering aanvragen

Oldtimer brommer verzekeren

Heb je een bromfiets, ouder dan 25 jaar? Dan is Unigarant de voordeligste keuze voor je bromfiets. Unigarant biedt een speciale oldtimerverzekering aan voor bromfietsen mét voordelige premie. Zo betaal je maar € 68,- voor je 1e bromfiets en voor de 2e en daaropvolgende bromfiets maar € 29,- per jaar.

Betaalbare optie

Wanneer je zojuist een bromfiets hebt aangeschaft, is het natuurlijk fijn om meteen de meest betaalbare optie te vinden. Vergeet daarbij zeker niet ASR in je vergelijking op te nemen, aangezien deze verzekeraar vaak naar voren komt als een van de meest voordelige opties. Een bijkomend voordeel van de bromfietsverzekering van ASR is dat er geen premieopslag wordt toegepast voor jongere bestuurders. Bovendien is ASR vaak de meest voordelige keuze voor brommerverzekeringen als je geen schadevrije jaren hebt opgebouwd met een eerdere bromfietsverzekering.

Heb je al eerder een bromfietsverzekering gehad en heb je daarbij schadevrije jaren opgebouwd? Dan is Unigarant waarschijnlijk de voordeligste optie voor jou. Unigarant biedt flexibele dekkingen, zodat je precies kunt kiezen wat aansluit op jouw behoeften. Wil je bijvoorbeeld alleen verzekering voor aanrijdingsschade en niet voor diefstal? Dat is mogelijk bij Unigarant. Belangrijk om te weten is dat bij deze verzekeraar alle bestuurders onder de 25 jaar opgegeven moeten worden; anders is er geen dekking op de bromfietsverzekering als deze persoon jonger dan 25 schade veroorzaakt.

Al gedacht aan een volledig pakket?

Heb je al eens nagedacht over een allesomvattend verzekeringspakket? Als je alle benodigde verzekeringen in één pakket bundelt, kan dit aanzienlijke pakketkortingen opleveren. In dat opzicht is Klaverblad een uitstekende keuze. Voeg eenvoudig en snel je bromfietsverzekering toe aan dit pakket! Klaverblad staat vooral bekend om hun uitgebreide woonpakketten, maar wist je dat je ook gewoon je bromfiets hieraan kunt toevoegen? Zo heb je alle verzekeringen handig samengebracht in één pakket.

Wij bieden verzekeringen voor een breed scala aan brommers, waaronder:

Wij staan voor je klaar

Ongeacht het type brommer dat je hebt, wij staan klaar om je de passende dekking te bieden. Wil je advies op maat voor de beste brommerverzekering die bij jou past? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons gedreven team staat paraat om jou te ondersteunen. Laat ons je begeleiden, zodat je met vertrouwen de weg op kunt gaan.