Golfkar verzekeren

Uw golfuitrusting verzekeren inclusief golfkar verzekert u op deze website

Een golfkar verzekeren op landbouwkenteken verzeker je hier

Bonus: hole in one € 250,-

Deze golfverzekering keert een bonus uit bij een hole-in-one. Deze hole in one moet worden geslagen op een baan van minimaal 62 par. Deze bonus bedraagt € 250,-.

Dekking Golfverzekering

De Golfverzekering van Ansvar heeft een wereldwijde dekking. U heeft de garantie dat uw golfuitrusting goed is verzekerd voor diefstal en schade. De exacte dekking staat beschreven in de verzekeringskaart die kunt u hieronder downloaden. Op deze kaart staat beschreven wat er is verzekerd en welke schade niet wordt uitbetaald. In het algemeen is er geen eigen risico van toepassing.

Verzekerd bedrag golfuitrusting

Er wordt maximaal € 5.000,- vergoed aan de golfspullen, Tijdens het golfen kun je ook aansprakelijk gesteld worden. Het verzekerd bedrag  is daarbij € 250.000,-. Golfballen worden echter niet vergoed en golfspullen die ’s nachts worden achtergelaten in een auto ook niet.

Verzekeringkaart Golfverzekering

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het verzekeren van uw golfkar / golfspullen dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaande aanvraagformulier in te vullen en deze naar ons te mailen. U zet in de onderwerpregel dat u een vrijblijvende prijsopgave wilt van de golfverzekering. U ontvangt een voorstel per mail, als u vervolgens akkoord bent met de offerte dan kunt u aangegeven wanneer u de golfverzekering in wil laten gaan.

Aanvraagformulier golfverzekering