Golfkar verzekeren

U bent op zoek naar een golfkar verzekering. Voorheen kon je een golfkar verzekeren op een brommobiel verzekering. Het is helaas sinds kort niet meer mogelijk om een golfkar los te verzekeren. De golfkar kan wel in combinatie met uw golfuitrusting verzekerd worden.

Bonus: hole in one € 250,-

Deze golfverzekering keert een bonus uit bij een hole in one. Deze hole in one moet worden geslagen op een baan van minimaal 62 par. Deze bonus bedraagt € 250,-!

Dekking Golfverzekering

De Golfverzekering van Ansvar heeft een wereldwijde dekking. U heeft altijd de garantie dat uw golfuitrusting goed is verzekerd voor diefstal en schade. Wilt u precies weten wat allemaal gedekt is, download dan onderstaande verzekeringskaart, op deze kaart staat precies beschreven wat er is verzekerd en welke schade niet wordt uitbetaald.

Verzekeringkaart Golfverzekering

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het verzekeren van uw golfkar en uw golfspullen dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaande aanvraagformulier in te vullen en deze naar ons te mailen. U zet in de onderwerpregel dat u eerst een vrijblijvende prijsopgave wilt van de golfverzekering. U ontvangt vervolgens een offerte en als u akkoord bent dan geeft u aan wanneer de golfverzekering in mag gaan.

Aanvraagformulier golfverzekering