De Golfverzekering

Alleen een golfkar verzekeren? Klik hier

Bonus: hole in one € 350,-

Deze golfverzekering keert een bonus uit bij een hole-in-one. Deze hole in one moet worden geslagen op een baan van minimaal 62 par. Deze bonus bedraagt € 350,-.

Dekking Golfverzekering

De Ansvar Golfverzekering heeft een wereldwijde dekking. U heeft de garantie dat uw golfuitrusting goed is verzekerd voor diefstal en schade. De exacte dekking staat beschreven in de verzekeringskaart die u hieronder kunt downloaden. Op deze kaart staat beschreven wat er is verzekerd en welke schade niet wordt uitbetaald. In het algemeen is er geen eigen risico van toepassing.

Verzekerd bedrag golfuitrusting

Er wordt maximaal € 10.000,- vergoed voor de golfspullen. Golfspullen zijn golfclubs, golftas, golfschoenen etc. Een golfkar kan meeverzekerd worden als deze niet sneller kan rijden dan 10 km per uur. Tijdens het golfen kun je ook aansprakelijk gesteld worden. Het verzekerd bedrag  is daarbij € 250.000,-. Golfballen worden niet vergoed en golfspullen die ’s nachts worden achtergelaten in een auto ook niet. Een golfkar met een landbouwkenteken verzekert u via een andere website: Klik hier.

Golfverzekering verzekeringskaart

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het verzekeren van uw golfspullen dan verzoeken wij u om onderstaande aanvraagformulier in te vullen en deze naar ons te mailen. U zet in de onderwerpregel dat u een vrijblijvende prijsopgave wilt van de golfverzekering. U ontvangt een voorstel per mail, als u vervolgens akkoord bent met de offerte dan geeft u aan wanneer de golfverzekering in moet gaan.

Aanvraagformulier golfverzekering