Oldtimer brommer verzekering

Heb je een bromfiets of snorfiets die ouder is dan 25 jaar? Dan hebben wij de ideale oldtimer brommer verzekering voor jou. Deze verzekering voor je klassieke brommer is goedkoop en goed geregeld.

Aanvraag oldtimer brommer

WA Premie Oldtimer brommer verzekering € 52,- per jaar
Premie 2e en volgende oldtimer bromfiets   € 22,- per jaar

Inclusief 21% assurantiebelasting. Als je de polis ontvangt wordt er eenmalig € 9,68 poliskosten in rekening gebracht.

Je kunt je brommer verzekeren als oldtimer als de brommer ouder is dan 25 jaar oud. Een oldtimer brommer is bijvoorbeeld: Vespa, Aprilia, Sparta, Solex, Berini, Puch, Suzuki, Piaggio, Zundapp en Kreidler.

Is je brommer of snorfiets jonger dan 25 jaar, klik dan hier voor een premieberekening.

Een voorwaarde voor deze oldtimer brommer verzekering is dat je naast deze klassieke brommer ook een voertuig bezit die je dagelijks gebruikt. Bijvoorbeeld voor school of werk etc. Je gebruikt de oldtimer brommer alleen in je vrije tijd. De oldtimer bromfietsverzekering is dus voor de echte liefhebber. Je kunt bij ons snel en gemakkelijk de premie berekenen voor jouw oldtimer brommer. De bromfietsverzekering is zó geregeld.

Je krijgt zo snel mogelijk een bericht van ons dat je brommer is verzekerd Je kunt dan meteen genieten van je fiets met hulpmotor, bromfiets of scooter. De polis heb je binnen enkele dagen in huis.