Oldtimer brommer verzekering

Heb je een bromfiets of snorfiets die ouder is dan 25 jaar?

Dan bieden wij jou de perfecte verzekering voor je oldtimer brommer. Onze oldtimer bromfietsverzekering is niet alleen voordelig, maar ook uitstekend geregeld. Het beste van alles is dat je geen schadevrije jaren hoeft in te leveren. Met onze oldtimer brommer verzekering geniet je van een lage, vaste premie, zelfs na het indienen van een schadeclaim. Kies vandaag nog voor deze oldtimerverzekering voor je klassieke brommer.

Aanvraag oldtimer brommer

WA Premie Oldtimer brommer verzekering € 68,- per jaar
Premie 2e en volgende oldtimer bromfiets   € 29,- per jaar

Inclusief 21% assurantiebelasting. Als je de polis ontvangt wordt er eenmalig € 9,68 poliskosten in rekening gebracht.

Jouw brommer is een oldtimer zodra hij de respectabele leeftijd van 25 jaar bereikt. Denk aan iconische merken zoals Vespa, Aprilia, Sparta, Solex, Berini, Puch, Suzuki, Piaggio, Zundapp en Kreidler. Deze prachtige tweewielers zijn om van te kunnen genieten en bij ons kun je ze verzekeren voor een zacht prijsje.

Is je brommer of snorfiets jonger dan 25 jaar, Bereken dan hier de premie.

Een voorwaarde voor deze oldtimer brommer verzekering is dat je naast deze klassieke brommer ook een voertuig bezit die je dagelijks gebruikt. Bijvoorbeeld voor school of werk etc. Je gebruikt de oldtimer brommer alleen in je vrije tijd. De oldtimer bromfietsverzekering is dus voor de echte liefhebber. Je kunt bij ons snel en gemakkelijk de premie berekenen voor jouw oldtimer brommer. De bromfietsverzekering is zó geregeld.

Je krijgt zo snel mogelijk een bericht van ons dat je brommer is verzekerd Je kunt dan meteen genieten van je fiets met hulpmotor, bromfiets of scooter. De polis heb je binnen enkele dagen in huis.