Over ons

We zijn gespecialiseerd in hobbyverzekeringen. De bromfietsverzekering is onze jongste website. We hebben een nauwe samenwerking met aanbieders van brommerverzekeringen waardoor we de beste en voordeligste bromfietsverzekeringen aan mogen bieden. Voor zowel oldtimer bromfietsen als de nieuwere scooters hebben we goede en voordelige verzekeringen.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën gaan net wat anders om met onze klanten. Onze dienstverlening is er op gericht het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. We helpen met plezier en dat merk je als je ons belt of mailt. We bieden jouw de beste verzekering aan en we weten waar we het over hebben.

We hebben al veel klanten mogen begroeten die hun bromfiets of scooter bij ons hebben laten verzekeren. Naast de goede service die je van ons mag verwachten bieden we je alleen bromfietsverzekeringen aan waar we van weten dat ze goed zijn. Vaak vind de klant de prijs het belangrijkste, daar houden wij rekening. Wij kijken ook dingen zoals: Hoe handelt de maatschappij een schade af, gaat dit een beetje snel, hoe snel heb je de polis in huis etc. Wij willen graag tevreden klanten en we worden altijd blij als de klant verrast is met de premie van de bromfietsverzekering. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent.

Zelf doen of laten doen?

Bij ons kun je telefonisch advies inwinnen of je kunt de bromfiets of scooterverzekering ook helemaal zelf online regelen. Wij willen graag iedereen zo goed mogelijk bedienen. Wat is voor jou het beste?

Hoe gaan we met je privacy om, dat lees je hier.