Over ons

We zijn gespecialiseerd in hobbyverzekeringen. De bromfietsverzekering hoort daar zeker bij. Wij hebben veel klanten die genieten van hun bromfiets. We werken samen met aanbieders van brommerverzekeringen. Daardoor mogen we de beste en voordeligste bromfietsverzekeringen aanbieden. Voor zowel oldtimer bromfietsen als de nieuwere scooters hebben we prima én voordelige verzekeringen.

Waarom voor ons kiezen?

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën hebben leuk contact met onze klanten. Onze dienstverlening is erop gericht het gemakkelijk te maken voor onze klanten. We helpen met plezier en dat merk je als je ons belt of mailt. We bieden jou de beste verzekering aan en we weten waar we het over hebben.

We hebben al veel klanten mogen begroeten die hun bromfiets of scooter bij ons hebben laten verzekeren. Naast de service die je van ons mag verwachten krijg je alleen een voorstel van een bromfietsverzekering die aan onze hoge eisen voldoet. Vaak vind de consument de prijs het belangrijkste, daar houden wij rekening mee. Wij kijken ook naar zaken zoals: Hoe handelt de maatschappij een schade af, hoeveel tijd heeft een maatschappij nodig om een schade af te wikkelen, hoe snel heb je de polis in huis etc. Wij willen graag tevreden klanten en we worden altijd blij als de klant verrast is met de premie van de bromfietsverzekering. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent.

Zelf doen of laten doen?

Je belt ons als je vragen hebt, advies nodig bent of  je regelt de bromfiets verzekering online. Net wat jij het prettigste vindt. Wil je weten hoe we met je privacy omgaan, lees je hier.