Over ons

We zijn gespecialiseerd in hobbyverzekeringen. De bromfietsverzekering is onze nieuwste site. We hebben een goede samenwerking met aanbieders van brommerverzekeringen om voor onze klanten de beste en voordeligste bromfietsverzekeringen aan te bieden. Voor zowel oldtimer bromfietsen als de nieuwere scooters hebben we goede en voordelige verzekeringen.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën gaan net wat anders om met onze klanten. Onze dienstverlening is er op gericht het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten.  We helpen met plezier en dat merk je als klant. We willen onze klant de beste verzekeringen aanbieden. En we weten waar we het over hebben.

We hebben al veel klanten mogen begroeten die hun bromfiets of scooter bij ons hebben laten verzekeren. Naast de goede service die je van ons mag verwachten bieden we je alleen bromfietsverzekeringen aan waar we van weten dat ze goed zijn. Zaken waar we naar kijken is bijvoorbeeld: Hoe handelt de maatschappij een schade af, gaat dit een beetje snel. Wij willen graag tevreden klanten en we worden altijd blij als de klant verrast is met de premie van de bromfietsverzekering. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent.

Zelf doen of laten doen?

Bij ons kun je telefonisch advies in winnen of je kunt de bromfiets of scooterverzekering ook helemaal zelf online regelen. Wij willen graag iedereen zo goed mogelijk bedienen. Wat is voor jou het beste?

Welkom bij de BromfietsVerzekering!