Over ons

Even Voorstellen, Ons Team van Veenstra & de Jong Assurantiën

We zijn gespecialiseerd in hobbyverzekeringen. De bromfietsverzekering is daar onderdeel van. Wij hebben veel klanten die zorgeloos genieten van hun bromfiets of scooter. We werken samen met de beste verzekeraars van brommerverzekeringen. Daardoor mogen we de beste en voordeligste bromfietsverzekeringen aanbieden. Voor zowel oldtimer brommers als de nieuwe scooters hebben we prima én voordelige verzekeringen.

Waarom voor ons kiezen?

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën hebben goed en fijn contact met onze klanten. Onze dienstverlening is erop gericht het gemakkelijk te maken voor iedereen die onze website bezoekt. We helpen je graag met een goed advies, dat merk je als je contact met ons opneemt. We bieden jou, hopelijk een glimlach en natuurlijk de beste verzekeringen aan.

We hebben al veel klanten mogen begroeten die hun bromfiets of scooter bij ons hebben laten verzekeren. Naast de service die je van ons mag verwachten krijg je alleen een voorstel van een bromfietsverzekering die aan onze hoge eisen voldoet. Waarschijnlijk vind jij de prijs van een verzekering belangrijk, daar houden wij rekening mee. Wij kijken ook naar zaken zoals: Hoe handelt de verzekeraar een schade af en hoe lang duurt deze schadeafwikkeling, is de vergoeding van de schade goed en hoe snel heb je de polis in huis etc. Wij willen graag tevreden klanten en we worden blij als de klant verrast wordt met de lage kosten scooter / bromfietsverzekering. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent.

Zelf de verzekering aanvragen of laten doen?

Bij ons ben je altijd welkom, of je nu belt met vragen, advies nodig hebt of je bromfietsverzekering online wilt regelen. We willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Kies de manier die jij het prettigst vindt! En maak je geen zorgen, we hechten veel waarde aan jouw privacy.

Cookiebeleid