Scootmobiel verzekering

De Scootmobiel verzekering van Unigarant biedt een uitstekende dekking tegen een lage premie. Hiermee kun je met een gerust hart op pad met jouw scootmobiel. En mocht er iets gebeuren, dan ben je uitstekend verzekerd tegen ongelukken en schade.

Voordelen Scootmobiel verzekering

  • Lage premie
  • Gecombineerde diefstal- en dekking tegen beschadiging

Bij de Unigarant Scootmobiel verzekering heb je keuze uit twee basisdekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en Volledig Casco.

Zorgeloos cruisen met je scootmobiel begint met de juiste verzekering. Net zoals bij een auto is het verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Met de WA-dekking ben je gedekt voor eventuele schade die je veroorzaakt aan anderen, hun eigendommen of voertuigen. Maar wat als er iets met jouw geliefde scootmobiel gebeurt?

Daar komt de Volledig Casco (all risk) dekking om de hoek kijken! Deze verzekering dekt ook jouw eigen schade in geval van een aanrijding door eigen schuld. Bovendien ben je beschermd tegen diefstal, joyriding, brand, storm en hagelschade. Met Volledig Casco kun je met een gerust hart de weg op, met de wetenschap dat je scootmobiel in goede handen is, zelfs bij onvoorziene gebeurtenissen.

Dus of je nu de scootmobiel gebruikt voor boodschappen of gewoon geniet van een ontspannen rit door de buurt, zorg ervoor dat je jouw scootmobiel beschermt met de juiste dekking. Sluit vandaag nog de ideale verzekering af en geniet van zorgeloos scootmobiel plezier!

Bereken premie Scootmobiel

Stel zelf de Scootmobiel verzekering samen

Je kunt dus zelf de dekking kiezen. Weet je nog niet welke dekking je wilt dan kun je ook even kijken op de website met meer informatie over het verzekeren van een scootmobiel of bekijk de verzekeringskaart Scootmobiel

Extra zekerheid?

Als aanvulling op deze verzekering kunt je ook nog kiezen voor de ongevallendekking. Hiermee bent u verzekerd van een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Behoeft aan hulp bij schadeafwikkeling? Kies dan ook voor de  heeft ook de mogelijkheid voor de dekking verhaalsrechtsbijstand. Met deze dekking bent u verzekerd voor het verhalen van materiële en letselschade wanneer u bijvoorbeeld wordt aangereden.

Kies de juiste Scootmobielverzekering